Nu startar vi igång! | thereselantliv
thereselantliv

thereselantliv

Annons

Nu startar vi igång!

Efter mycket fundering fram och tillbaka så tänker jag nu börja blogga här på vimedbarn
Har tidigare haft en blogg på blogg.se många år sedan och nyligen bloggade jag på nouw
men känt ett tag att jag vill testa denna sidan istället och att det nog passar mig bättre
efterson att jag nu har barn och lever ett familjeliv,

En presentation
Mitt namn är Therese. Är förstagångsmamma till Melwin född 7/4-2018 tillsammans med min sambo Tobias. Vi bor i ett hus på landet på västkusten med våran katt Fia-lotta Larsson även kallad lilli. Jobbar för förskollärare när jag inte är mammaledig. Men ska nu vara hemma tills 2 Maj 2019 så om 6 månader börjar jag jobba igen! Det går ju så otroligt fort!

Varför ska ni då läsa min blogg?
Jag kommer dela med mig av familjelivets både positiva och negativa känslor. Nu undrar ni kanske om det finns negativa känslor i mammalivet? Och ja det finns det. Vardagen med en liten bjuder på utmaningar. Men jag är inte bara en mamma jag är ju också Therese. Så kommer bjuda på inredning, tips, shopping och massor med mera 🙂

Ställ frågor om ni undrar något. Varmt välkommna hit 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
thereselantliv

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats